Blogg Lammen

26.03.2021

I tisdags var vi i skogen och pysslade kycklingar och åt broccolisoppa. Det börjar bli vår och vi såg en citronfjäril. I torsdags var vi i gympasalen, lekte tunnelboll, dansstopp och sprang till musik, till mellanmål fick vi våfflor.

11.03.2021

Vi har firat våra kompisar som har fyllt år. Fenimenalen visade ett experiment via länk. Vi använde mjölkkartonger, sand och tejp. Fråga gärna barnen vad som händer!

26.02.2021

Vi var i gymnastiksalen och sprang en hinderbana, vi kröp, klättrade och hoppade. Vi var i ateljén och provade sockermålning, det bkev jätteläckert!

25.02.2021

Nu är våren äntligen på väg och snön har förvandlats till vattenpölar och geggamojja.

12.02.2021

Vi sjöng sånger om kroppen, åkte pulka och lekte med fallskärmen. Vi klippte snöflingor av papper och satte upp i fönstret, det blev fint.

20.01.2021

Vi har passat på att åka mycket pulka nu när det äntligen har varit snö. Vid kullen så övade vi samrbete med våran fallskärm, det var mysigt att ligga under när kompisarna lyfte den upp och ner. Vi har sjungit sånger om elefanter, fåglar och snögubbar.

16.12.2020

I tisdags firade vi lucia, alla barn gick med i luciatåget och sjöng. Emma filmade och fotograferade varje barn. Innan maten såg vi på filmen tillsammans. Det var spännande att se sig själv på tv. Idag skiner solen och det var så skönt på gården, vi hjälptes åt att bygga en hinderbana tillsammans. Det var roligt.