Veckans mat

v. 14

Måndag: Annandagpåsk

Tisdag: Pyttipanna, ägg och rödbetor 

Onsdag: Pannkakor, majs, keso och sylt

Torsdag: Blomkålssoppa, nybakt bröd med ost

Fredag: Grillkorv med bröd, potatismos och hackad gurka 

v. 15

Måndag: Potatisbullar med stekt bacon

Tisdag: Fläskpannkaka, kålsallad och sylt

Onsdag: Pannbiff och potatis med sås och smörgåsgurka 

Torsdag: Kyckling med curry och ris

Fredag: Köttbullar i tomatsås med spaghetti och kokt majs

V. 16

Måndag: Köttbullar och makaroner 

Tisdag: Kycklingprinskorv, omelett och champinjonstuvning

Onsdag: Laxpudding med grönsallad

Torsdag: Köttfärssoppa med bröd och ost

Fredag: Makaronipudding med kycklingkebab 

V. 17

Måndag: Köttsoppa med bröd och ost

Tisdag: Kalops med kokt potatis och rödbetor 

Onsdag: Pannkakor med keso och sylt

Torsdag: Korvstroganoff och ris

Fredag: Kycklingspett, ris och sås med grönsallad 

V. 18

Måndag: Kokt korv med potatismos och hackad gurka

Tisdag: Korvsoppa med bröd och ost

Onsdag: Thai kycklinggryta med ris och grönsaker 

Torsdag: Ungspannkaka med keso, sylt och majs

Fredag: Fiskpinnar, potatismos med majosås och gröna ärtor

V. 19 

Måndag: Ost- och broccolisoppa med bröd och ost

Tisdag: Farmarbiff med kokt potatis, sås och smörgåsgurka 

Onsdag: Gratinerad falukorv med potatismos 

Torsdag: Kristi himmelsfärdsdag STÄNGT

Fredag: Fiskburgare med tillbehör och pommes


Med reservation för ändringar

/Kocken