Vecka 50

16.12.2021

I måndags var det lucia! Så vi började förmiddagen med en gemensam sångsamling där vi sjöng våra luciasånger och spelade in dem tills eftermiddagen då vi skulle sjunga för föräldrar och syskon. Under förmiddagen tog vi även kort på varje barn i vår lill fotohörna! På eftermiddagen samlades föräldrar, syskon, far-och morföräldrar ute på gården så satt vi runt grillen och sjöng för dem! Sen bjöd vi på glögg, pepparkakor och lussebullar som vi bakat! 

I tisdags hade vi samling med sångburkar, barnen fick välja vilken färg det skulle va på burkarna så vi tog en grön, blå och en randig! Efter det gick vi ut på gården tillsammans med lammgruppen! 

I onsdags på samlingen så hade vi sångburkar igen. Då sjöng vi att vi hamrar och spikar och bygger en bil, vi sjöng även om trumman! Sen gick vi ut på gården och samlade pinnar för att kunna göra pinn-tomtar på torsdagen. 

I torsdags hade vi gemensam samlimg med lammgruppen innan vi delade upp oss i grupper och hade lite julpyssel! Barnen fick göra tomtar, pinn-tomtar, ljuslyktor och måla!