Vecka 35

06.09.2021
Veckorna går fort och vi håller på med inskolningar! Sedan höstterminens start har vi fått fyra nya kompisar! Så just nu är fokus på inskolningar men även att hitta rutiner som fungerar för gruppen som den ser ut just nu. 

 

Måndagen var vi ute på gården, precis som förra terminen är vi alla tillsammans på gården på måndags förmiddagar. Då äter vi frukt ute, leker en gemensam lek, gosar med djuren och leker fritt. 

Planerad samling kommer vi fortsätta ha tisdag, onsdag och torsdagar kl 9. Samlingarna varierar med sångburkar, sångkort, sagor och munmotorik bland annat. 

I tisdags hade vi en kort samling med några sångkort innan vi gick ut och åt frukt ute då vi firade de barn som fyllt år i Juli och Augusti. Vi fortdätter att fira de barn som fyllt år under en månad den sista tisdagen i månaden, då firar vi ute med lite extra god frukt som tex melon och vindruvor! Och så sjunger vi gemensamt för barnen. Efter firandet har vi frilek på gården tillsammans med lamm-gruppen.  

I onsdags var det också samling men med sångpåsen där det fanns en bamse, häst och en orm som vi sjöng om. Sen gick vi ut och var ensamma ute på gården då lamm-gruppen hade cyklat till skogen. 


I torsdags hade vi samling med sångburkar innan vi gick ut på gården och lekte!


I fredags cyklade vi en sväng tillsammans med lamm-gruppen.