Vecka 34

30.08.2021
Veckan började med en stängd dag, så barnen fick långhelg och vi pedagoger en hel dag att planera, förbereda och fixa inför den nya terminen! 

 

I tisdags började vi med vår ordinarie verksamhet och en inskolning! Så vi började med samling kl 9 där vi sjöng ut olika sångburkar som ett barn hade valt! Vi satte även upp våra namnlappar precis som förra terminen, då benämner vi om barnen sätter lappen högt upp, långt ner, bredvid, under eller över någon annans lapp! Efter samlingen gick vi ut tillsammans med lamm-gruppen och lekte på gården. 

I Onsdags hade vi samling även då med sångburkar som ett annat barn hade valt, bara alla blå burkar skulle vi sjunga! I en av burkarna låg det en ramsa om fingrarna och färger! Efter samlingen gick vi ut på gården som vi fick ha för oss själva då lamm-gruppen är i skogen på onsdagar! Barnen passade på att köra traktorer och leka i sandlådan! 

I torsdags efter samlingen med sångkort så cyklade vi en runda för att se vad vi kunde hitta på vägen, det blev en runda utan att gå ur någonstans då vi ville se hur det ny-inskolade barnet tyckte om att cykla! Och det gillade det, precis som de andra barnen gör! Efter rundan gick vi ut på gården och lekte med lammen-gruppen.