Vecka 24

16.06.2022

I måndags gick vi ut på gården på förmiddagen, vi lekte fritt, gosade med kaninungarna och tittade på hönsen och kycklingen! 

I tisdags hade vi gemensam samling med lammgruppen! Vi sjöng om bamse, hulken, elefanten som cyklar i luften och om kossan! Efter det gick vi ut på gården och körde traktorer, lekte i sandlådan och fortsatte gosa med kaninungarna! 

I onsdags cyklade vi till hamnen vid botvaldevik för att äta frukt och titta på båtar! Efter det cyklade vi hem till Carina för att se hur mycket kycklingarna vuxit!  

I torsdags hade vi samling och sjöng om bockarna bruse! Då får vi träna på storleksordning och att räkna! Vi sjöng också en ny sång om ankor! Sen åt vi lite frukt innan vi gick ut på gården och hade gården helt för oss själva! Så vi passade på att ha alla traktorer och motorcyklar och leka länge länge med de! 

Nu börjar det droppa av förväntansfulla barn för sommarlov vilket gör att våra dagar kanske kommer skilja sig från ”vanlig vardag”, vi går in i sommar-läge och drar ner på tempot lite och tar dagarna som de kommer och utifrån barnens bästa, precis som vanligt! 🌼🌴🌞