Vecka 20

17.05.2022

I slutet av förra veckan kom ett gäng baciller och slog till med full kraft vilket innebär att det ännu är många barn som är hemma och är sjuka, vi hoppas att de snart piggnar på sig igen! 

Så måndagen blev en annorlunda måndag, vi cyklade iväg med alla barn och åt frukt i en skog. Där byggde vi torn, kollade på myror och plockade blommor! 

I tisdags cyklade vi också iväg, då tog vi med oss frukt och cyklade till Hangrebod. Där kollade vi fiskar, klättrade på stenar och plockade snäckskal! 

I onsdags hade vi samling och tränade på de sånger vi ska ha på vår avslutningskväll i juni. Efter det åt vi frukt och sjöng cykelsången innan vi cyklade till fotbollsplanen! Där lekte vi på tennisplanen, plockade gräs till kaninerna och hade det härligt! 

I torsdags var det dags för pyjamasparty efter önskemål från barnen! Så vi passade på att ha det på förskolans dag!  Vi hade samling alla tillsammans och sjöng sånger och åt frukt och grönsaker på spett! Efter det gick vi ut på gården och hade lite disco och lekte fritt! 

 Vi har också fått en ny kompis i vår lammungsgrupp! Vilket vi tycker är så roligt!