Vecka 14

09.04.2021

Vecka 14 betyder pĂ„sklov och kort vecka! đŸŁđŸ°đŸŒŒ 

I tisdags hade vi samling med sĂ„ngburkar, vi sjöng om mini-spindeln, bamse-spindeln, vanliga spindeln, bom bom lĂ„ter stora trumman och om lilla hĂ€sten plopp! Sen gick vi ut i solen och blĂ„sten, vi lekte i bussen och med motorcyklarna. Vi matade Ă€ven djuren och gav dem lite extra gos och kĂ€rlek efter helgen! Förra veckan slĂ€ppte vi ihop Nilas och Stacy i hopp om kaninungar i slutet av Maj! 🐰

I onsdags hade vi samling med sĂ„nger och ramsor om en kyckling och en röd traktor! Efter det Ă„t vi frukt innan vi gick ut pĂ„ gĂ„rden tillsammans med lamm-gruppen. Ute lekte barnen att de bakade tĂ„rtor, grillade och körde med de stora tramptraktorerna som fĂ„tt komma fram igen efter att ha varit pĂ„ vila i kĂ€llaren över vintern! 

I torsdags hade vi samling och sjöng om bamse, grodan och aporna som retar krokodilen! Sen Ät vi frukt och sjöng vÄr cykel-sÄng, smÄ cyklar som far omkring, den sjunger vi inför varje gÄng vi ska ut och cykla. Torsdagar Àr ju vÄr cykeldag nÀr vÀdret tillÄter och det var fint och skönt vÀder i torsdags. Vi bestÀmde oss för att cykla hem till Carina och se pÄ hennes ny-klÀckta kycklingar! Vi passade ocksÄ pÄ att hÀlsa pÄ hennes hÀstar och höns och tittade sÄklart pÄ traktorn och lastaren!