Lammungarna vecka 46

10.11.2020

Tiden rusar fram och löven faller av träden för fullt. När årstiderna skiftar ser vi förändringar i barns lek, nu blir det mycket spring för att hålla värmen, lek med löv och ekollon och en hel del pinnar som inspirerar och blir annvändbara ting i leken. 

I måndags var vi tillsammans med lammen ute på gården, vi hade en liten fruktsamling med sånger där vi använde händerna, tex 10 indianer och blinka lilla stjärna. Sen lekte barnen fritt och då blev det ninja-lekar, bygga fälla till räven och massa lek i sandlådan och bussen. 

I tisdags hade vi samling med sånger och ramsor innan vi gick ut på gården! Barnen börjar hitta kompisar i sina gemensamma intressen och kan starta upp roliga lekar tillsammans, mycket lek i sandlådan blir det!

I onsdags var vi ute alla tillsammans på gården, vi åt frukt och hade en liten samling med sånger som man använder kroppen i som tex fader Abraham, dansa honkey tonk och nisse i grötfabriken. Sen var det fri lek på gården! 

I torsdags hade vi samling och gjorde lite munmotorik, vi gapade, räckte ut tungan och pussade i luften tex. Sen cyklade vi till skogen vid vattensågen och lyssnade efter djur men det var alldeles tyst i skogen. Vi hittade kaninbajs och bra pinnar att leka med!

Bilder från veckan