Lammungarna vecka 39

24.09.2020

Veckorna bara springer iväg, snart är också vecka 39 slut! Vi kämpar ännu mot lite snor, men vi hoppas och tror att det snaaaart är slut! 

Måndagarna rullar på med alla barnen tillsammans på gården, mycket tid spenderas vid våra kaninungar. Många av barnen är också gärna i sandlådan just nu och bakar, lagar mat eller kör traktor! 

I tisdags så hade vi samling, vi sjöng om hästen plopp och imse vimse spindel innan vi gick ut på gården. På tisdgarna är lammen i skogen och vi får gården för oss själva, då passar ofta baren på att leka med de stora traktorerna och motorcyklarna! Och självklart tar vi en tur i bussen och leker lite i sandlådan.

Igår onsdags så hade vi samling med sånger och frukt innan vi gick ut och tog på oss hjälmarna och satte oss i cyklarna och tog en liten sväng! Vi ville så gärna cykla en sväng och visa det nya barnet våra cyklar och fantastiska Gothem. Vi hade tur på cykelturen och fick se en lastmaskin, en majshack, traktorer och kor! 

Idag torsdag är det dags att cykla igen, efter samlingen ska vi cykla iväg och hitta en liten glänta att sjunga lite i och se vad vi kan hitta för spännande där!