Vecka 34

25.08.2022

Nu är vi tillbaka efter en lång och härlig sommar med mycket bad, glass och lek! 

I måndags kom nästan alla barn tillbaka från ledigheten vilket innebar mycket känslor och lek! Barnen verkade så glada över att se varann igen. Vi var utr på gården och lekte fritt! 

I tisdags hade vi planeringsdag vilket innebär lediga barn och vi pedagoger fick tid att planera höstens tema och upplägg! Mer om temat kommer en annan gång, men vi landade i röst och ljud genom sång och musik! Det ska bli ett roligt och spännande tema där vi kan jobba med mycket olika saker och ta tillvara på alla ljud vi hör under dagen! 

I onsdags hade vi en efterlängtad samling med sångburkar om kossan och om nyckelpigan. Sen åt vi frukt innan vi gick ut och körde traktor, lekte i sandlådan, gungade och lekte med dockvagnarna! 

I torsdags hade vi också sångburkar i samlingen den här gången blev det sånger om kycklingen och lammet. Sen sjöng vi vår cykelsång innan vi cyklade till vattensågen. Där hittade vi en grön liten skogstomte som fick bli vår vän och följa med tillbaka till förskolan. Skogstomten har inget namn ännu, men snart kanske! Tomten hjälpte oss att leta efter blommor och visade runt vid sågen.