Vecka 12

24.03.2022

I måndags gick vi ut på gården straxt innan 8.30 och var ute hela förmiddagen fram till ca 10.40. Vi hann äta frukt, köra buss, leka i sandlådan och gunga massor!

I tisdags gick vi också ut på gården hela förmiddagen, det blev ingen samling då vi hade sjuk personal. Ute så åt vi frukt och lekte massor! 

I onsdags hade vi samling med sångburkar om en ko, en bil och om en snigel. Sen gick vi ut på gården och lekte lite i sandlådan, tittade på hönsen och kaninerna. Vi såg även på en traktor som flyttade och kapade ved inne vid grannen, det var spännande att titta på! Lammgruppen är i skogen på onsdagar så vi har gården för oss själva vilket ger utrymme och lugn till oss att utforska gården i vår egen takt! 

I torsdags hade vi samling och gjorde en munmotoriksaga om paddan pluff! Efter det åt vi frukt, sjöng vår cykelsång och avslutningsången innan vi klädde på oss och gick ut till cyklarna! Vi cyklade ner till skogen innan vattensågen och klättrade lite på stenar, letade efter blåsippor, gjorde trianglar av pinnar och plockade kottar.