Lammungarna vecka 41

07.10.2020

Äntligen är alla friska och vi har återigen full styrka på förskolan, så roligt! 

Veckan började vi med att alla va ute på gården tillsammans, som vanligt blev det lek i bussen, sandlådan och inne i busken! Vi sjöng även lite och använde bordet som trummor. 

Tisdagen så hade vi samling med sångburkar och rörelser till. Vi åt frukt innan vi gick ut och plaskade i regnet! Det regnade mycket och det fanns en stoor vattenpöl på gården där vi kunde se vad som flöt och sjönk, samt så fick barnen ösa och hälla. Det uppskattades av barnen som blev superblöta på ungefär en halvtimme, så sen gick vi in igen! 

På Onsdagar har vi nu en ny rutin, att alla barnen är tillsammans ute på gården. Barnen kommer få mycket fri lek tillsammans då det är höstens tema men vi kommer också göra något planerat kanske en lek, aktivitet eller samling, det kommer variera från vecka till vecka! 

På torsdagen så hade vi samling med sångkort innan vi cyklade iväg till skogen! I skogen tränar vi på att gå bland pinnar, ojämnheter och högt gräs när vi letar efter smådjur. Vi sjöng också sånger i skogen och hittade kaninbajs, lingon, en liten svamp och en stor svamp!